gradientImage.png

Abbey Rec Perimeter Path

Resurfacing of the perimeter path in Abbey recreation ground was carried out during the first months of 2021. The work was necessary because the path was old and much of the surface had become uneven. The new path is slightly wider than the old one with concrete edges and a new asphalt surface. We are grateful to Jonathan Turner of Merton Council Greenspaces department for bringing this project to fruition. Also to the Community Payback teams that are continuing to add soil to either side of the path to eliminate the step that was created when the level was raised to make it less prone to flooding.

IMG_3425.JPG
IMG_3376[1].JPG
IMG_3457.JPG
IMG_3394[1].JPG
IMG_3399.JPG
IMG_3370[1].JPG
IMG_3445.JPG
IMG_3415[1].JPG
IMG_3391[1].JPG
IMG_3412[1].JPG
IMG_3444.JPG
IMG_3878[1].JPG